Benodigdheden: voor 4 pers
4 tournedos
800 gram aardappelen
800 gram pompoen blokjes
2 blokjes kippenbouillon
3 eetlepels fetablokjes
3 eetlepels olie uit bokaal
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel Provençaalse kruiden
muskaatnoot
peper en zout
Bereidingswijze:
Breng 1 liter water met de bouillonblokjes aan de kook. Kook de aardappelen en pompoen gaar. Giet de aardappelen en de pompoen of en laat uitlekken. Plaats de kom terug op het vuur en laat nog even drogen, maak er vervolgens puree van. Doe er de fetablokjes en de 3 eetlepels olie uit de bokaal bij. voeg en naar smaak nootmuskaat, peper en zout bij. Verwarm de olijfolie in een pan en schroei de tournedos aan beide zijden dicht. Zet het vuur wat zachter en bak het vlees verder naar wens. Kruiden met Provençaalse kruiden.
Groeten Christiaan