Benodigdheden: Voor 4 Pers
8 kleine geitenkaasjes
8 sneetjes gerookt spek
400 gram salademix
100 gram frambozen
1 flesje frambozenbier
1 eetlepel boter
3 eetlepels honing
2 limoenen
Bereidingswijze:
Neem de geitenkaasjes en wikkel deze in het spek (1 plakje spek voor een geitenkaasje).
Giet het frambozenbier in een pan en laat dit inkoken tot de helft. Voeg er de honing aan toe en laat terug opkoken. Blus dit mengsel met het sap van 2 limoenen en laat afkoelen. Schik de sla in een coupe of bord, verdeel er de frambozen over en overgiet met de frambozendressing. Doe wat boter in een antikleefpan en bak de geitenkaasjes aan beide kanten bruin. Leg op de salade en serveer met een stuk geroosterd brood. Voor de honingliefhebbers mag je over je kaasjes nog wat honing schenken. Dit gerecht je is een echte explosie van smaak.
Groeten Christiaan
Tip:
Je kan het frambozenbier eventueel ook vervangen door kriek